Werkwijze

KENNISMAKINGSGESPREK 
We starten het proces met een vrijblijvend gezellig kennismakingsgesprek. Dit kunnen we doen bij ons op kantoor of online. Tijdens dit gesprek bespreken we hoe jullie dag eruit gaat zien en wat jullie ideeën en wensen zijn. Dit gesprek duurt meestal anderhalf uur. 

OFFERTE & SFEERIMPRESSIE 
Hebben we een klik, dan gaan we voor jullie aan de slag! We maken een offerte en een sfeerimpressie waarin we alle besproken ideeën uitwerken. Zo krijgen jullie een goed beeld van de sfeer die jullie bruiloft zal hebben. Ook leveren we een uitgebreide offerte, waarin alle prijzen op een rijtje worden gezet. De offerte en een sfeerimpressie, binnen 1 tot 2 weken, toe via mail. 

TWEEDE GESPREK 
Een week na het ontvangen van de offerte en sfeerimpressie plannen we een afspraak in (online of op kantoor). We bespreken wat jullie van de sfeerimpressie vinden, of het klopt met jullie wensen en ideeën. We nemen we de offerte helemaal door, zodat je weet wat er geoffreerd is. En als blijkt dat er geschrapt moet worden dan kan dat maar missen we items dan voegen we deze ook toe. 

AANPASSINGEN
Na het tweede gesprek verwerken we direct de aanpassingen en mailen we de nieuwe offerte naar jullie toe. 

GOEDKEURING
Offerte helemaal naar wens? Dan kunnen jullie klikken op de link in de offerte om akkoord te geven. Wij sturen jullie dan een aanbetalingsfactuur en zodra de betaling binnen is, is de reservering definitief. Vanzelfsprekend is het altijd nog mogelijk om de offerte aan te passen na akkoord. 

HUISWERK EN DETAIL BESPREKING 
Wij gaan aan de slag. Zorgen voor een stylingplan met daarin duidelijk vermeld wat we gaan doen voor jullie. Hoe de verschillende settings eruit komen te zien. Ongeveer 6 weken voor jullie trouwdag plannen we een laatste detailbespreking in. Dit kan op de locatie of bij ons op kantoor. Jullie krijgen van ons vooraf huiswerk 😊 en ook deze bespreken we tijdens het gesprek. Natuurlijk kunnen jullie ons altijd mailen, appen of bellen met vragen in aanloop naar jullie bruiloft.